Vores tjenester

Vi ændrer den måde, du ønsker online bestillingssystem på

Fleksible funktioner med ubegrænsede varianter
alt text

Online Bestillingssystem

Har du en restaurant eller takeaway og ønsker du at give dine kunder mulighed for at bestille online, så har vi udviklet løsningen til dig!

Rådgivning & Marketing

Vi rådgiver dagligt vores kunder i online markedsføring. Vi hjælper med annoncering på Google, Facebook, Instagram og LinkedIn, og vi rådgiver i Google annoncering, kampagner, produktsalg via feeds, SEO-optimering og hele det tekniske landskab bag Google.

Integration

Komplekse systemintegrationer til avancerede systemer, facebook, intagram og 3. parts systemer: Vi sikrer optimalt flow og proces.

Design

Vi har efterhånden redesignet mange virksomheders hjemmesider / Online bestillingssystem og App og vi har mange flere i ærmet. Eksempelvis pakker med layout, visuelle præsentationer, ikoner og elementer til brug online og i tryksager. Vi har erfaring med at designe brochurer, kataloger, klistermærker og logofiler til merchandise.
alt text

Være med til vores glade fællesskab af kunder

Vi bestræber os på at udføre alle opgaver, så vores kunder er glade og tilfredse. Det er meget simpelt, fordi det er dem vi lever af og meget sjovere at gå på arbejde når kunderne er glade.
Hjælper restauranter med at vokse og tiltrække flere kunder.
Vi hjælper vores kunder med at opnå håndgribelige resultater med stor gennemslagskraft.